Vem gör vad i spexet?

Ett teknat spex

Vem gör vad i spexet egentligen?

Skådespeleri

 

Som del av ensemblen på scen finns både möjlighet till

sång, dans, improvisation och gammal hederlig teater,

självklart utan krav på tidigare erfarenhet. Ditt främsta

mål är att underhålla publiken och ha roligt. Wow!

 

Scenografi

 

Som del av scenografigruppen är du med och målar och utformar miljön på scen till storspexet. Byggrupp och scenografigrupp samarbetar vanligtvis ihop men med uppdelade områden där byggruppen bygger och scenografigruppen målar. KUL! För då kan en prova på att göra båda delar. Möjlighet till mer ansvar finns, i form av en mästerpost. Wow!

 

Byggrupp

 

Som del av byggruppen är du med och bygger miljön på scen till storspexet. Byggrupp och scenografigrupp samarbetar vanligtvis ihop men med uppdelade områden där byggruppen bygger och scenografigruppen målar. KUL! För då kan en prova på att göra båda delar. Möjlighet till mer ansvar finns, i form av en mästerpost. Wow!

 

Smink

 

Som del av sminkgruppen kommer du hjälpa till med att i samarbete med regissör och kostymgrupp vara med och tänka fram skådespelarnas sminkning och hår, samt sminka och styla dem under föreställningsdagarna. Möjlighet till mer ansvar finns, i form av en mästerpost. Wow!

 

Kostym

 

Som del av kostymgruppen kommer du hjälpa till med att i samarbete med regissör och sminkgrupp vara med och tänka fram skådespelarnas kostym, samt införskaffa material och plagg eller tillverka denna. Möjlighet till mer ansvar finns, i form av en mästerpost. Wow!

25/11 & 26/11

Ansök senast 22/11